Juhlat historiallisessa Kartanossa

Tule viettämään ainutlaatuiset juhlat historiallisessa Neitsytniemessä!

Neitsytniemen Kartano on ylellinen juhlapaikka keskellä Imatran kauneinta maisemaa. Kartanon arvokas ilmapiiri, kattokruunujen loiste, kaunis näköala Vuokselle ja yhteistyökumppaneidemme loihtima maukas ruoka luovat loisteliaat puitteet elämäsi tärkeille juhlille ja tapahtumille.

Neitsytniemen Kartano sopii loisteliaiden juhlien pitopaikaksi. Juhlatila koostuu kolmesta peräkkäisestä salista, jotka yhdistämällä asiakaspaikkoja löytyy kaiken kaikkiaan 120 vieraalle. Salit voidaan tarvittaessa myös erottaa toisistaan pieneksi ja tunnelmalliseksi tilaksi.  Kesäaikaan puutarhan suurelta terassilta löytyy lisäksi 50 vieraspaikkaa.

Lisää juhlatilaa saadaan kartanon kauniista ja rauhallisesta puutarhasta. Neitsytniemen Kartano sijaitsee luonnon keskellä ja omassa rauhassa. Musiikin tahtiin voi pyörähdellä puutarhan tanssipaviljongissa.

Juhlien lisäksi Neitsytniemen Kartanossa voi järjestää kokouksia, koulutuksia, yritysten tapahtumia ja muita tilaisuuksia. Kartanon historiallinen ilmapiiri jää taatusti osallistujien mieleen. Käytössäsi on nykyaikainen kokoustekniikka (WiFi, valkokangas sekä 75″ näyttö).

Maukas ruoka kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Neitsytniemen Kartano tekee yhteistyötä paikallisten pitopalveluiden kanssa. Kartanosta löytyy myös uudistetut majoitustilat 24 hengelle.

Esimerkkejä tilaisuuksista, joihin Neitsytniemi sopii loistavasti:

  • Häät
  • Syntymäpäivät
  • Perhejuhlat
  • Muistotilaisuudet
  • Kokoukset
  • Koulutukset
  • Yritystilaisuudet

Juhlatilojen pohjapiirros

Neitsytniemen Kartano pohjapiirros alakerta

Juhlatilat

Pääsali

Pääsali sopii 60–75 henkilön tilaisuuksiin. Pöytäjärjestyksen saa muokattua toiveiden mukaan. 

Pääsalin yhteydessä olevan Vihreän salongin voi hyödyntää esimerkiksi buffetpöydän sijoituspaikkana.

Pääsalin ja Erkkerisalin voi yhdistää yhdeksi suureksi juhlatilaksi, jolloin tilaisuuteen mahtuu 120 vierasta.

Erkkerisali

Erkkerisalissa järjestät 30–45 henkilön tilaisuudet. Pöytäjärjestys on muokattavissa tilaisuuteen sopivaksi.

Erkkerisalin yhteydessä on Välisali, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi ryhmätyötilana tai buffetpöydän sijoituspaikkana.

Erkkerisali on yhdistettävissä pääsaliin avaamalla pariovet Välisalin ja Pääsalin välistä.

Räätälöimme palvelumme aina toiveidenne mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä upea juhla Neitsytniemen Kartanossa!