Neitsytniemen Kartano ilmakuva

Yhteystiedot – Neitsytniemen Kartano

Neitsytniemen Kartano Oy
Jaana Tirri
p. +358 45 658 1900
info@neitsytniemenkartano.fi

Neitsytniemenkuja 12
55400 IMATRA

Y-tunnus: 3010228-6

Aisti Vuoksen voima ja koe luonnon läheisyys

Neitsytniemen Kartano sijaitsee upealla, uniikilla paikalla, aivan Vuoksen toiseksi korkeimman kosken, Tainionkosken alapuolella. Kartanon pihamaalta pääset nauttimaan kauniista luonnosta ja Vuoksen rantoja mukaileva rantaraitti kutsuu kävelylle tai pyöräilemään.

Kartanoon pääset kätevästi omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Juna-asema sijaitsee alle kahden kilometrin päässä Kartanosta ja paikallisliikenne kulkee Imatrankosken, Mansikkalan ja Vuoksenniskan välillä, joissa sijaitsevat kaupat, ravintolat ja muut palvelut.

Neitsytniemen Kartano sopii sinulle, joka kaipaat hetken hengähdyksen kiireiseen arkeen. Kartanosta löydät rauhaa, rentoutumista ja ripauksen ylellisyyttä.

Meille olet tervetullut läheltä ja kaukaa!

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Haluamme osaltamme olla turvaamassa puhtaan veden ja luonnon säilymistä sekä edistämässä yleisesti kestävää kehitystä.

Aamiainen: Valmistamme aamiaisen etukäteen tehtyjen tilausten perusteella. Näin vältämme ruokahävikkiä. Suosimme lähellä tuotettua ruokaa ja luomutuotteita. 

Vesi: Suomalainen vesijohtovesi on maailman puhtainta, joten kannustamme asiakkaitamme hyödyntämään sitä vesipullojen ostamisen sijaan. Tarjoamme asiakkaiden käyttöön juomapullot, joita voi käyttää ja täyttää vierailun ajan.

Pyykkihuolto ja siivous: Pesemme pyykit Kartanon omassa pyykkituvassa, pyykkejä ei kuljeteta muualle pestäväksi. Käyttämämme pasuaineet ovat hajusteettomia ja ympäristöystävällisiä. Pesemme vain käytetyt tekstiilit. Suosimme siivous- ja huoltotoimenpiteissä kotimaisia Avainlippu-, Joutsenlippu ja muita ympäristömerkittyjä kemikaaleja.

Sisustus: Rakastamme vintagea ja monet Kartanon huonekalut, keittiövälineet ja tarjoiluastiat on hankittu käytettynä ja kunnostettu. Olemme ylpeitä voidessamme antaa uuden elämän monille vanhoille esineille.

Jätteiden lajittelu: Lajittelemme jätteet (lasit, metallit, pahvit, muovit paperit ja biojäte). 

Lämmitys: Käytämme lämmitykseen ympäristöystävällistä pellettiä ja lisäksi Kartanoon on asennettu 9 ilmalämpöpumppua. Sydäntalvella, kylmimpään vuodenaikaan Kartano on suljettuna. Tällöin ylläpidetään vain peruslämpöä.