Majoitu Kartanossa Imatralla

Neitsytniemen kartano tarjoaa laadukkaat majoitustilat historiallisessa miljöössä. Kartano sijaitsee rauhallisella alueella aivan luonnon helmassa, monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Imatran palvelut ja nähtävyydet löytyvät läheltä. Vuoksen rannalla sijaitseva Neitsytniemen kartano on idyllinen paikka rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Kartanon yläkerrasta löytyy 10 viihtyisää, uniikkia majoitus- ja hotellihuonetta, joissa majoittuu yhteensä 24 henkilöä. Huoneet on remontoitu kartanon historiaa kunnioittaen, nykyajan mukavuuksia unohtamatta. Huoneiden sisustuksessa on edelleen näkyvissä kartanon alkuperäisiä rakenteita ja tyylissä on otettu mallia 1920- ja 1930-lukujen sisustuksesta. Jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti laadusta tinkimättä. Huoneista avautuu upeat näkymät niin Vuokselle kuin vehreälle puistoalueelle päin.

Majoitustilojen pohjapiirros

Neitsytniemen Kartano pohjapiirros yläkerta

Vieraskirjastamme poimittua

previous arrow

Kiitos, että olette antaneet uuden elämän tälle ihanalle kartanolle! Kaikki oli täydellistä. Tänne palaamme varmasti.
– Riitta ja Erkki Kauniaisista

Kauniissa kartanossa oli mukava yöpyä! Huoneet olivat erittäin siistit ja tyylikkäät. Aamupala oli maistuva ja monipuolinen, henkilökunta oli ystävällinen ja auttavainen. Kiitos!
– Iina ja Lilli Helsingistä

Kiitokset ihanasta yöpymisestä hienossa ilmapiirissä! Kartano oli mahtava ja täynnä historiaa. Aamupala oli loistava ja Kartanokierros oli mielenkiintoinen.
T. Jussi Espoosta

Suuret kiitokset lämminhenkisestä palvelusta. Kuulimme kartanonen historiaa. Kartanon henki elää! Rauhaisaa nukkua mielenkiintoisissa huoneissa. Kiitos!
– Ritva ja Jalmari Kuopiosta

Olipas hienoa käydä täällä, sillä isovanhempani perheineen asuivat täällä aikanaan! Upea paikka ja hyvä palvelu!
– Veera, Monna, Niina, Maria

Syyslomaa viettämässä tässä ihanassa kartanossa. Upea kartano ja hienot maisemat. Suuret kiitokset hyvästä palvelusta. Palaamme uudelleen!
– Päivi & Asko Lieksasta

Edelleen jatkuva upea Suomen kesä kruunasi myös ”kartanovierailumme” matkalla Suomessa! Ilman muuta suosittelemme paikkaa myös tutuille!
– vieraat Sveitsistä

next arrow