Majoitu Kartanossa Imatralla

Neitsytniemen kartano tarjoaa laadukkaat majoitustilat historiallisessa miljöössä. Kartano sijaitsee rauhallisella alueella aivan luonnon helmassa, monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Imatran palvelut ja nähtävyydet löytyvät läheltä. Vuoksen rannalla sijaitseva Neitsytniemen kartano on idyllinen paikka rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Kartanon yläkerrasta löytyy 10 viihtyisää, uniikkia majoitus- ja hotellihuonetta, joissa majoittuu yhteensä 24 henkilöä. Huoneet on remontoitu kartanon historiaa kunnioittaen, nykyajan mukavuuksia unohtamatta. Huoneiden sisustuksessa on edelleen näkyvissä kartanon alkuperäisiä rakenteita ja tyylissä on otettu mallia 1920- ja 1930-lukujen sisustuksesta. Jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti laadusta tinkimättä. Huoneista avautuu upeat näkymät niin Vuokselle kuin vehreälle puistoalueelle päin.

Vieraskirjastamme poimittua:

”Aivan ihana miljöö ja harvinaisen kaunis arkkitehtuuri sekä tunnelma. Ystävällinen palvelu ja myös lapset huomioitu hienosti. Vanhan tammen keinut taisivat jäädä lapsille hyvin mieleen. Samanaikaisesti juhlallinen ja kotoisa tunnelma. Kiitos!”

”Kiitos, upea paikka, viimeistellyt yksityiskohdat!”

”Oltiin keikkareissulla ja haluttiin yöpyä ”ei perushotellissa”. Valinta osui täydellisesti nappiin. Todella upea, kauniisti ja hyvällä maulla kunnostettu kartano. Kätketty helmi Vuoksen rannalla.”

”KOLO-ryhmä avasi näyttelyn Imatran kulttuurikeskuksessa. Samalla maalasimme kolmen päivän ajan Imatran koskella ja kartanon ympäristössä. Kartano teki lähtemättömän vaikutuksen ja inspiroi luovuuttamme vielä pitkään. Kiitos!”

”Kiitos täydellisestä majapaikasta. Tämä oli erinomainen tukikohta entisen kotiseudun tutustumis-arkkitehtuuripyöräilyä ajatellen.”

”Lapsuuden maisemissa mahdollisuus majoittua tässä kauniissa kartanossa. Mikä ilo herätä ihailemaan Vuoksea, joka tarjoilee huikeita kauneuden kokemuksia. Sisällä kartanossa silmä lepää pienissä yksityiskohdissa.”